Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την παραγγελίας σας:

Αντικαταβολή
Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. (Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 1,40 €)

Για παραγγελίες άνω των 90€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν!

Η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα όταν επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής η Αντικαταβολή. Η αντικαταβολή μπορεί να επιλεχθεί μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδος.

Πιστωτική κάρτα
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια χρησιμοποιώντας μια Visa / Mastercard, εύκολα και γρήγορα. 
Τα στοιχεία της κάρτας εισάγoνται απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα της τράπεζας Πειραιώς.

Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευνόητους λόγους ασφαλείας.


Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η Τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση, ώστε να αποφεύγονται προβλήματα σε περίπτωση μη άμεσης  διαθεσιμότητας.

Κατάθεση σε Τράπεζα
Με κατάθεση (μόνο για Ελλάδα) στο λογαριασμό πειραιώς αναφέροντας το ονοματεπώνυμο/επωνυμία και τον αρ. παραγγελίας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN: GR11 0172 2650 0052 6509 5012 509

Δικαιούχος: ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΡΓΟΥΤΑ ΜΑΡΙΑ
Διακρ.Τίτλος: ID-PHARMACY


Εφόσον επιλεχθεί η Κατάθεση σε Τράπεζα ως τρόπος πληρωμής, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της. Αυτό μπορεί να είναι από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων των δύο τραπεζών (outgoing και incoming). 

Τα έξοδα για διατραπεζικές συναλλαγές βαρύνουν τον πελάτη.

 * Οι μεγάλες προσφορές όλων των εταιρειών, καθώς και τα πακέτα προσφορών δεν τιμολογούνται σε επαγγελματίες. 

* Είναι στην διακριτική ευχέρεια του id-pharmacy.gr να αξιολογεί τις παραγγελίες όταν αυτές εισάγονται στο σύστημα από επαγγελματίες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία όσον αφορά τις παραγγελθείσες ποσότητες.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email στο idpharmacy254@gmail.com της κατάθεσης, ή με φαξ στο 2310655820 Κατ’ όπιν συνεννόησης.

Για παραγγελίες άνω του ποσού των 500€, δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία της αντικαταβολής.